Sponsors

Verslag VVOP - Terschuurse Boys

13 november 2022 16:00

Het eerste was te gast in Voorthuizen. De sfeer in Voorthuizen was prima, de uitslag voor ons helaas wat minder. De razende reporter rapporteert.

Vandaag, op deze mooie herfstdag, gingen de meesten met de fiets richting Voorthuizen, waar wij gingen proberen om de koppositie te heroveren en in de race te blijven voor de 1e periodetitel. Na de aftrap was het meteen VVOP wat de klok sloeg en was het aan onze doelman Gerben Hilgers te danken dat wij niet meteen op achterstand kwamen. Via Tomas Vaarkamp kregen wij een goede mogelijkheid om op de 0-1 te komen, maar ook hun keeper stond zijn mannetje. Hierna was het weer de beurt aan VVOP om gevaarlijk te zijn, maar Gerben stond wederom goed op zijn post toen een speler voor zijn neus kwam. Hierna was het wederom Tomas die een mogelijkheid kreeg, maar vanuit een moeilijke hoek de zijkant van het net trof. Zo was nog geen kwartier voorbij en waren er al volop mogelijkheden aan beide kanten om op voorsprong te komen. Na dit enerverend kwartiertje was er nog een goede mogelijkheid voor VVOP voor de thee om op voorsprong te komen, maar onze beste man vandaag van het veld, Gerben, hield ons in de race. En zo gingen wij met een brillenstand de rust in. VVOP had wel het betere van het spel, maar wij deden goed mee!

Na de thee bleef VVOP het overwicht houden, zonder echt grote kansen te creëren. In de 67e minuut werd de ban toch gebroken en kwam VVOP op een (on)gelukkige manier aan de 1-0. Peter Overeem kopte uit een voorzet tegen een van hun voorwaartsen aan en zo lag de 1-0 ietwat gelukkig voor VVOP in de touwen. Twee minuten hierna kregen zij een onterecht gegeven penalty en stond de 2-0 op het scorebord, wij hadden nog geen kansen tot dit moment weten te noteren in de 2e helft. De eerste halve kans was uit een corner waarbij Peter Overeem de bal over schoot. Uit een counter noteerde VVOP daarna met een goed ingekopte bal de 3-0 en was de wedstrijd beslist. De laatste kans was nog voor Gydo Vos, maar de keeper grabbelde deze nog net voor de lijn weg en dat was meteen het laatste wapenfeit van de wedstrijd. Zo werden wij op een terechte nederlaag getrakteerd, zeker als je de 2e helft in beschouwing neemt waar wij te weinig hebben gebracht om aanspraak te maken op een goed resultaat. Volgende week hebben wij ESC op het programma en gaan wij proberen het tij te keren.