Ook SV Orion maatje te klein voor Terschuurse Boys - Voetbalvereniging Terschuurse Boys sinds 1960

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Ook SV Orion maatje te klein voor Terschuurse Boys

16 december 2022 18:00


Nee, zo was het niet. ,,Zij bleven driekwart van het balbezit houden en combineerden knap, maar dat was vooral op het middenveld. Verder dan zo’n twintig meter van ons doel kwamen ze niet.” Aldus hoofdtrainer Etie Jansen. "Het spel van Orion, dat in de vierde divisie uitkomt, lag ons wel. We hangen lekker achteruit en laten de tegenstander het spel maken."

Af en toe konden we er zelf uitkomen en door een goal van de uiteindelijke matchwinner Roy van de Veen 'Ja wel mooie goal al zeg ik het zelf :) ' kon de 0-1 worden genoteerd. De druk van de Nijmegenaren bleef onverminderd hoog en kwam aan het einde van de wedstrijd tot zijn hoogtepunt. 

Maar Orion kwam niet tot scoren, zodat een plaats bij de laatste 32 ploegen voor Terschuurse Boys in de geschiedenisboeken genoteerd kan worden. 

Terug in Terschuur gingen midden in de winternacht de vuurpijlen de lucht in om ook deze stunt te vieren. Netjes allemaal. En nu gaan we winterstop houden met hopelijk hernieuwd zelfvertrouwen voor de tweede helft van de competitie. 

Hierbij de samenvatting van de wedstrijd. Bron: Youtube kanaal van Orion.
https://youtu.be/v10PP9Qlx3E

Fijne feestdagen en lief zijn voor mekaar. Tot in 2023.

Ps Bravo voor de trouwe supporters die met de dubbeldekker zijn meegereisd naar Nijmegen. Zulke steun tijdens de vrieskou is onbetaalbaar.  

Orion.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!